Tuesday, 6 October 2015

Brokkli jew Pastard Gratin

500g brokkli u / jew pastard imsajjar, jew taħlita tat-tnejn
100g plain yoghurt
melħ u bżar mitħun frisk
50g ġbejna maħkuka u 50g oħra għall-wiċċ 
2 mgħaref ħwawar friski tal-għażla tiegħek u mgħarfa oħra biex iżżejjen
Metodu:
Ħallat flimkien il-brokkli u l-pastard (jekk se tuża mit-tnejn). Żid il-ypghurt jogurt, il-ġbejna maħkuka u l-ħwawar friski kif ukoll il-melħ u l-bżar. Idlek ħafif dixx tal-forn bi ftit żejt taż-żebbuġa. Poġġi t-taħlita ġod-dixx. Fil-wiċċ ferrex il-bqija tal-ġbejna maħkuka. Aħmi fil-forn f'temperatura ta' 200 grad Celcius għal 30 minuta. Ħalli d-dixx jistrieħ għal 5 minuti qabel ma sservi. Żejjen il-wicc bil-bqija tal-ħwawar friski. 

No comments:

Post a Comment