żewġ kikkri tamal
żewġ kikkri ġewż tal-Indi
Kikkra pruna niexfa
Kikkra tin niexef
1/2 kikkra passolina
1/4 ta' kikkra ġunġlien
żewġt imgħaref għasel
1/2 kikkra lewż
1/2 kikkra ħalib tal-lewż (almond milk)
Biex trembel il-blalen:
għandek bżonn żewġ kikkri ġunġlien u żewġ kikkri ġewż tal-Indi
Metodu:
1. Qatta' l-ingredjenti kollha.
2. Ħallat kollox f'bieqja u ħawwad kollox sew flimkien bl-għajnuna ta' food processor.
3. Uża mgħarfa biex trembel il-blalen b'idek.
4. Iksi żewġ dixxijiet bil-kartaforn. Jiena għamilt nofs it-taħlita miksija bil-ġunġlien u n-nofs l-ieħor miksija bil-ġewż tal-Indi.
5. Dawn il-blalen tista' anke tiffriżahom.
għandek bżonn żewġ kikkri ġunġlien u żewġ kikkri ġewż tal-Indi
Metodu:
1. Qatta' l-ingredjenti kollha.
2. Ħallat kollox f'bieqja u ħawwad kollox sew flimkien bl-għajnuna ta' food processor.
3. Uża mgħarfa biex trembel il-blalen b'idek.
4. Iksi żewġ dixxijiet bil-kartaforn. Jiena għamilt nofs it-taħlita miksija bil-ġunġlien u n-nofs l-ieħor miksija bil-ġewż tal-Indi.
5. Dawn il-blalen tista' anke tiffriżahom.
No comments:
Post a Comment