Tuesday, 8 September 2015

Blalen tal Energia



żewġ kikkri tamal
 
żewġ kikkri ġewż tal-Indi
Kikkra pruna niexfa 
Kikkra tin niexef 
1/2 kikkra passolina 
1/4 ta' kikkra ġunġlien 
żewġt imgħaref għasel 
1/2 kikkra lewż 
1/2 kikkra ħalib tal-lewż (almond milk)
Biex trembel il-blalen: 
għandek bżonn żewġ kikkri ġunġlien u żewġ kikkri ġewż tal-Indi 
  
Metodu: 
1. Qatta' l-ingredjenti kollha. 
2. Ħallat kollox f'bieqja u ħawwad kollox sew flimkien bl-għajnuna ta' food processor. 
3. Uża mgħarfa biex trembel il-blalen b'idek. 
4. Iksi żewġ dixxijiet bil-kartaforn. Jiena għamilt nofs it-taħlita miksija bil-ġunġlien u n-nofs l-ieħor miksija bil-ġewż tal-Indi. 
5. Dawn il-blalen tista' anke tiffriżahom.

No comments:

Post a Comment