żewġ kikkri u nofs dqiq
żewġ kuċċarini baking powder
kuċċarina u nofs kanella
nofs kuċċarina noce muskata
niskata melħ
kikkra u nofs zokkor
tliet kwarti ta' kikkra butir
tliet bajdied
tliet kwarti ta' kikkra qargħa ħamra purée
nofs kikkra ħalib
kuċċarina vanilla
Għal mili:
125g cream cheese
kwart ta' kikkra zokkor
Metodu:
Għall-kejk: Ħabbat il-butir, iz zokkor u żid il bajd. Wara żid il-qargħa ħamra, id- dqid u l-vanilla. Ħabbat fil-mixer. Żid id-dqiq.
Prepara forma tal-kejk bil-karta tal-forn. Ferra nofs it-taħlita tal-kejk fid-dixx.
Fuqha ferra' saff milli. Fuqu ferra' l-kumplament tat-taħlita tal-kejk.
Aħmi għal 45 minuta fil-forn li tkun diġà saħħant f'temperatura ta' 170 grad celsuis.
Għall-mili ħabbat iż-żewġ ingredienti flimkien.
No comments:
Post a Comment