Din hija riċetta li qasam miegħi Renato Briffa, speċjalista tal-ħelu Malti fl-ITS.
Ikollok bżonn:
dixx ta' 35ċm x 25ċm x 6ċm
ħobża mqattgħa
4 mgħaref trab tal-kawkaw
150g butir imdewweb
qoxra ta' kwart ta' lumija u kwart ta' larinġa
4 bajdiet
4 qatriet essenza tal-vanilla
25g sultana
kwart ta' kuċċarina ħwawar imħallta
kwart ta' kuċċarina kannella
niskata noċemuskata
25g ċikkulata skura mqattgħa
2 mgħaref ġamm (Renato uża tal-frawli)
grokk Grand Marnier
25g konfettura
50g coconut
75g lewż mitħun
70g trab tal-custard (mhux obbligatorju)
biżżejjed ħalib biex ikollok konsistenza tajba kif ukoll biex ixxarrab il-ħobż fih
Metodu:
Xarrab il-ħobż fil-ħalib għal mill-inqas siegħa u mbagħad saffih. Ħawwad l-ingredjenti kollha flimkien fi skutella. Poġġi t-taħlita fid-dixx midluk bil-butir. Aħmi f'temperatura ta' 190 grad Celcius għal bejn tliet kwarti u siegħa.
No comments:
Post a Comment